Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Βίντεο

Η κυβέρνηση έχει κάνει στροφή προς τον ρεαλισμό

Συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και στον Γ. Αυτιά

«H κυβέρνηση έχει την ομόθυμη στήριξη όλου του πολιτικού κόσμου» σημείωσε ο Σπύρος Λυκούδης, στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου. Πρόσθεσε πως «δεν είναι αυτή η ώρα για να ασκηθεί κριτική. Η κυβέρνηση πρέπει να καταθέσει το πολιτικό της σχέδιο. Αν δεν έχει επιτυχία θα έχει το κόστος μιας μη επιτυχημένης διαπραγμάτευσης».

Ο κ. Λυκούδης επεσήμανε ακόμη πως «η κυβέρνηση έχει κάνει μια στροφή προς τον ρεαλισμό. Αυτό ενδεχομένως να δημιουργεί δυσκολίες και επιφυλάξεις στο εσωτερικό της. Έχοντας αυτό υπόψη του ο Σταύρος Θεοδωράκης, κάλεσε τον Πρωθυπουργό να προχωρήσει χωρίς επιφυλάξεις».

«Χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση απ’ όλους μας. Η στήριξη που έχει η κυβέρνηση από τον πολιτικό κόσμο, είναι σημαντικό όπλο» πρόσθεσε ο ίδιος και κατέληξε τονίζοντας την ανάγκη «να προσέξουμε μήπως τώρα πανηγυρίζουμε συμφωνίες και τελικά καταλήξουμε στο ίδιο ερώτημα: ‘’στην τσέπη μου θα δω διαφορά;’’». «Διότι έρχεται η ποσοτικοποίηση των μέτρων, την οποία περιμένουμε να δούμε» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ενδιαφέροντα άρθρα

23.05.2023

Μετά τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, τι; του Γ. Βούλγαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.05.2023

Το τέλος του καιροσκοπικού ριζοσπαστισμού, του Β. Βαμβακά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31.05.2022

Μεταπολιτική, μεταδημοκρατία, μετακόμματα, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK