Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς

Σχόλιο των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς με αφορμή τα 60 χρόνια από την γέννηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Ας γιορτάσουμε σήμερα με αισιοδοξία τα 60 χρόνια της Ευρώπης και τα μεγάλα, πρωτοφανή στην παγκόσμια ιστορία επιτεύγματά της. Η χώρα μας έχει τα μέγιστα επωφεληθεί, άλλαξε κυριολεκτικά όψη από την ένταξή μας στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.
Είναι το σπίτι μας. Δεν είναι τέλειο. Έχει προβλήματα. Περνά κρίση. Είναι όμως και δικό μας. Μπορούμε να το βελτιώσουμε. Μπορούμε να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες. Γι’ αυτό οφείλουμε να τις προστατεύσουμε από τις επιθέσεις των λαϊκιστικών κάθε μορφής και κάθε απόχρωσης.
Δεν υπάρχει πίσω. Μόνο μπροστά. Μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα με προοδευτικές λύσεις. Με συνεργασία, ενότητα, αλληλεγγύη και κοινούς στόχους. Με θεσμική ανασυγκρότηση. Για την απασχόληση, την ευημερία, το κοινωνικό κράτος, τις ίσες ευκαιρίες, την καταπολέμηση της φτώχειας, την κοινωνική δικαιοσύνη, την προστασία του περιβάλλοντος. Για κοινωνίες ανοιχτές στους κατατρεγμένους, φιλόξενες.
Οι νέες γενιές να αποκρούσουν τους αγύρτες, δημαγωγούς και ψευτοεπαναστάτες. Το μέλλον είναι δικό τους, μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα στην ευρωζώνη.
Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αξίζουμε μια καλύτερη χώρα και μπορούμε να την οικοδομήσουμε, θέτοντας τέρμα στο ψέμα και την απάτη. Με νέο Όραμα, Ελπίδα και Προοπτική για την πατρίδα και την κοινωνία μας. Η ευθύνη είναι και δική μας.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK