Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Άρθρα-Δηλώσεις

Για τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Με αφορμή τη χθεσινή (1.11.2013)  δολοφονική επίθεση αγνώστων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Νέο Ηράκλειο, από την οποία έχασαν τη ζωή τους δυο νέοι άνθρωποι, ο Γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης δήλωσε: 

Είναι λάθος, ηθικό και πολιτικό, να αναρωτιόμαστε τι χρώματος, προέλευσης και στόχευσης ήταν η χθεσινή διπλή δολοφονία.

Το χρώμα είναι μαύρο, όποια φαντασίωση κι αν έχουν οι δολοφόνοι στο μυαλό τους, η προέλευση είναι σκοτεινή και ο στόχος είναι η πολιτική σταθερότητα, η οποία τούτη τη στιγμή συνδέεται με τη δημοκρατία. Δηλαδή με όλους μας.

Ενδιαφέροντα άρθρα

23.05.2023

Μετά τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, τι; του Γ. Βούλγαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.05.2023

Το τέλος του καιροσκοπικού ριζοσπαστισμού, του Β. Βαμβακά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31.05.2022

Μεταπολιτική, μεταδημοκρατία, μετακόμματα, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK