Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Άρθρα-Δηλώσεις

Η ΔΗΜΑΡ πρέπει να δηλώσει παρούσα

Παρέμβαση στο Έθνος

Η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται σήμερα σε μία εξαιρετικά δύσκολη θέση. Εχει υποστεί μία απίστευτη εκλογική καθίζηση και έχει πληγεί δυστυχώς η δυνατότητά της να έχει ιδιαίτερο πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη υπόθεση της ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς.

Παραμένει, όμως, πάντα η αριστερή δύναμη με το μεγάλο πολιτικό και ηθικό πλεονέκτημα, που της δίνει η μακρά αγωνιστική παρουσία της ανανεωτικής Αριστεράς και επομένως είναι απολύτως απαραίτητη στις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά. Από σήμερα κιόλας η ΔΗΜΑΡ πρέπει να δηλώσει παρούσα και έτοιμη να συμμετάσχει σε έναν ανοιχτό διάλογο με τις άλλες δυνάμεις της Κεντροαριστεράς, δηλαδή την Ελιά και το Ποτάμι, χωρίς αποκλεισμούς και ηγεμονισμούς.

Υποστηρίζω εδώ και μήνες αυτήν την πολιτική για τη ΔΗΜΑΡ και βρέθηκα μαζί με άλλους συντρόφους μου στη μειοψηφία και εκτός ηγετικού πυρήνα γι' αυτές μου τις απόψεις. Δεν αναζητώ καμία δικαίωση σήμερα. Η ήττα του κόμματός μας δεν αφήνει περιθώρια για οτιδήποτε άλλο, εκτός από την επιμονή για ένα νέο ξεκίνημα. Στόχος η ανάκαμψη η δική μας και η ελπιδοφόρα ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΘΝΟΣ

28/05/2014

Ενδιαφέροντα άρθρα

31.05.2022

Μεταπολιτική, μεταδημοκρατία, μετακόμματα, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
15.05.2022

Η αγωνία ΣΥΡΙΖΑ και ΠαΣοΚ-ΚΙΝΑΛ μετά τα πέναλτι, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
20.04.2022

Την επόμενη φορά θα είναι αλλιώς και δεν είναι πλάκα, του Λ. Καστανά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK