Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Γραπτές Συνεντεύξεις

Βλέπω τη συμφωνία με ανακούφιση

- Βλέπω τη συμφωνία με ανακούφιση. Δεν οδηγηθήκαμε σε απόλυτα αδιέξοδα και στη φρίκη της ρήξης. Η χώρα παραμένει ζωντανή στην ευρωζώνη και θα δούμε τι θα γίνει από ‘δω και στο εξής.

- Αυτή η συμφωνία είναι ένα πάτημα για να πάει η χώρα προς τα μπρος, χωρίς να φοβάται ότι θα καταρρεύσει. Υπήρξε μια μεγάλη στροφή της κυβέρνησης προς την πραγματικότητα

- Αποκλείεται να μην υπάρξουν διαφωνίες στον εσωτερικό της κυβέρνησης. Αυτή η συμφωνία θα προκαλέσει πολλές και μεγάλες εσωτερικές κόντρες.

- Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να περάσει σ’ έναν κύκλο μεταρρυθμίσεων. Οι βασικές μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν στη διοίκηση και στο κράτος, στο φορολογικό σύστημα και σε ζητήματα υγείας και παιδείας, εμείς θα καταθέσουμε το σύνολο των μεταρρυθμίσεων που έχουμε ήδη επεξεργαστεί

- Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πειστεί ότι τώρα πια δεν είναι απ’ έξω για να φωνάζει, αλλά ότι κυβερνάει.

Ενδιαφέροντα άρθρα

23.05.2023

Μετά τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, τι; του Γ. Βούλγαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.05.2023

Το τέλος του καιροσκοπικού ριζοσπαστισμού, του Β. Βαμβακά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31.05.2022

Μεταπολιτική, μεταδημοκρατία, μετακόμματα, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK