Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Γραπτές Συνεντεύξεις

Απόσπασμα σημερινών δηλώσεων Σπ. Λυκούδη από συνεντεύξεις του

Για τον Σπύρο Δανέλλη

Α) Αν ένας αντιπολιτευόμενος βουλευτής σε διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης δώσει θετική ψήφο στην κυβέρνηση, είναι προφανές ότι δεν μπορεί να παραμείνει στην κ.ο. του κόμματος του γιατί έχει περάσει στην κυβερνητική πλειοψηφία.
Δεν είναι θέμα διαγραφής του. Είναι στοιχειώδες επακόλουθο, είναι μονόδρομος και θα πρέπει και να προκύπτει ως συμπεφωνημένη απόφαση.

Β) Όλες αυτές τις μέρες με συνεχείς μου δηλώσεις σε συνεντεύξεις έχω σταθεί δίπλα στον Σπ. Δανέλλη στις επιθέσεις, κατηγορίες και ύβρεις τις οποίες δέχεται.
Είναι εξοργιστικό να υφίσταται αυτό το bullying επειδή στη βάση της συνείδησής του, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, παίρνει αυτή την απόφαση.
Απαιτώ όμως και από τον ίδιο να δίνει εξηγήσεις καθαρές και πειστικές για την επιλογή του. Αυτός που δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εγκρίνει το σύνολο της πολιτικής της και για σήμερα και για αύριο, γιαυτό και την στηρίζει. Δεν υπάρχει ψήφος εμπιστοσύνης για ένα θέμα. Ο πρωθυπουργός ζητάει μια νέα πλειοψηφία έναντι αυτής που είχε και έχασε. Αν ανταποκριθείς θετικά, βρίσκεσαι στη νέα πλειοψηφία. Καθαρές εξηγήσεις, τίμιες εξηγήσεις.

Ενδιαφέροντα άρθρα

24.07.2020

Το πρώτο πλακάτ της Μεταπολίτευσης και η Κίττυ Αρσένη, του Τ. Σαμαντά

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.07.2020

Η μέρα που θα χαιρόταν ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης, του Τ. Σαμαντά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
07.07.2020

Δικαίωμα του συνέρχεσθαι: η ώρα της αλήθειας, του Ν. Αλιβιζάτου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK