Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Γραπτές Συνεντεύξεις

Στο δρόμο προς το συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς

Εκπομπή "κοινωνία ώρα mega", με τους δημοσιογράφους Δ.Καμπουράκη και Γ.Οικονομέα. (6.11.2013)

Η βασική στρατηγική επιδίωξη του δικού μου κόμματος, της Δημοκρατικής Αριστεράς, όχι τώρα αλλά εδώ και τρία χρόνια, από τότε που γεννήθηκε, είναι η ανασυγκρότηση του χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού.

Δεν υπάρχει ούτε μια δημοσκόπηση στη χώρα που να μην καταγράφει ένα μεγάλο ποσοστό της Ελληνικής κοινωνίας που αισθάνεται ανέστιο, άστεγο, που αισθάνεται ότι δεν εκφράζεται από καμία πολιτική πρόταση όπως είναι διαμορφωμένες μέχρι τώρα.
Αυτός ο κόσμος αναζητά, φαίνεται ότι αναζητά, τρόπο έκφρασης και η Δημοκρατική Αριστερά θέλει να βοηθήσει να βρεθεί τρόπος έκφρασης.

Η δική μου τίμια και έντιμη πολιτική φιλοδοξία είναι να καταλάβει ένα κομμάτι που αυτή τη στιγμή ακουμπάει στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ότι είναι αδιέξοδη πολιτική και να αναζητήσει μια άλλη αποτελεσματικότερη και καλύτερη. Απολύτως θεμιτή πολιτική φιλοδοξία.


Δείτε το βίντεο της συνέντευξης

Ενδιαφέροντα άρθρα

23.05.2023

Μετά τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, τι; του Γ. Βούλγαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.05.2023

Το τέλος του καιροσκοπικού ριζοσπαστισμού, του Β. Βαμβακά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31.05.2022

Μεταπολιτική, μεταδημοκρατία, μετακόμματα, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK