Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Ηχητικά

Είμαστε σε μία διάχυτη αβεβαιότητα

Συνέντευξη στην εκπομπή των Σπύρου Χαριτάτου και Πέτρου Κουσουλού στον Alpha 9.89 

Πιστεύω ότι συμφωνία θα υπάρξει. Απλώς μετά το τετράμηνο της απελπισίας, τώρα πια, η συμφωνία δεν θα είναι αυτή που ήλπιζε η Κυβέρνηση. Η ιστορία του έντιμου συμβιβασμού πια έχει πάει στην μπάντα, τώρα υπάρχει ή επώδυνος συμβιβασμός ή ολική καταστροφή. Και παρά το κόστος που μπορεί να έχει θα επέλεγα αυτόν τον συμβιβασμό από την καταστροφή. Αν έρθει μία συμφωνία που θα μας κρατήσει στην Ευρώπη και στο ευρώ με σύμφωνη γνώμη των δανειστών θα την στηρίξουμε στο Ποτάμι. Η κυβέρνηση όμως μην πιστέψει επ’ ουδενί ότι αν η συμφωνία ψηφιστεί και από δυνάμεις έξω από αυτήν, ότι αυτό μπορεί να σημαίνει και ψήφο εμπιστοσύνης στην ίδια. Είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και δεν έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση και την πολιτική της η οποία έχει αποτύχει παταγωδώς!

Σημεία απο τη σημερινή συνέντευξη στην εκπομπή των Σπύρου Χαριτάτου και Πέτρου Κουσουλού στο ραδιόφωνο του Alpha 9,89

Για την μαρτυρία του Γ. Βαρουφάκη ότι μαγνητοσκοπούσε συναντήσεις:

Είναι απίστευτο, μου φαίνεται απίστευτο υπουργός που παίρνει μέρος σε μία διεθνή σύσκεψη να καταγράφει όσα λέγονται για το αρχείο του… Είναι απίστευτα πράγματα αυτά.

Για τη συμφωνία:

Είμαστε σε μία διάχυτη αβεβαιότητα και κάθε ώρα και κάθε μέρα που περνάει μας βυθίζει ακόμα περισσότερο. Να δούμε τι θα γίνει στη Ρίγα και από εκεί και πέρα ο θεός να βάλει το χέρι του που λένε, ας ελπίσουμε σε λύση. Πιστεύω ότι συμφωνία θα υπάρξει. Απλώς μετά το τετράμηνο της απελπισίας, τώρα πια, η συμφωνία δεν θα είναι αυτή που ήλπιζε η Κυβέρνηση. Η ιστορία του έντιμου συμβιβασμού πια έχει πάει στην μπάντα, τώρα υπάρχει ή επώδυνος συμβιβασμός ή ολική καταστροφή. Και παρά το κόστος που μπορεί να έχει θα επέλεγα αυτόν τον συμβιβασμό από την καταστροφή.

Αν έρθει μία συμφωνία που θα μας κρατήσει στην Ευρώπη και στο ευρώ με σύμφωνη γνώμη των δανειστών θα την στηρίξουμε στο Ποτάμι. Η κυβέρνηση όμως μην πιστέψει επ’ ουδενί ότι αν η συμφωνία ψηφιστεί και από δυνάμεις έξω από αυτήν, ότι αυτό μπορεί να σημαίνει και ψήφο εμπιστοσύνης στην ίδια. Είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και δεν έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση και την πολιτική της η οποία έχει αποτύχει παταγωδώς!

Για το Δ.Σ. της ΕΡΤ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής:

Ο Υπουργός κ. Νίκος Παππάς δήλωσε ότι στην προγραμματισμένη για σήμερα το πρωϊ (21/5) συνεδρίαση με θέμα τον διορισμό του Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΡΤ, δεν μπορεί να παραβρευθεί επειδή φεύγει με τον Πρωθυπουργό για την Ρίγα. Ζήτησε αναβολή λέγοντας όμως ότι είχε απο την 11η Μαίου! ζητήσει απο την Ζωή Κωνσταντοπούλου να συνέλθει η επιτροπή και αγνοήθηκε. Τι να πει κανείς και τι να σχολιάσει!

Ενδιαφέροντα άρθρα

23.05.2023

Μετά τον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, τι; του Γ. Βούλγαρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22.05.2023

Το τέλος του καιροσκοπικού ριζοσπαστισμού, του Β. Βαμβακά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
31.05.2022

Μεταπολιτική, μεταδημοκρατία, μετακόμματα, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK