Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Ηχητικά

Αν υπάρξει ένας θετικός συμβιβασμός θα τον χαιρετήσουμε όλοι

Συνέντευξη στον Real FM και στον Νίκο Χατζηνικολάου

«Εμείς, το Ποτάμι, αλλά και εγώ προσωπικά όταν λέμε ότι συνοδεύουμε την κυβέρνηση σε αυτή τη διαπραγμάτευση με την ηθική μας συμπαράσταση το εννοούμε. Τούτη εδώ την ώρα καλό είναι να αφήσουμε την ελληνική κυβέρνηση να πορευτεί με το δικό της σχέδιο το οποίο θα έχει τα αποτελέσματα. Αν υπάρξει ένας θετικός συμβιβασμός θα τον χαιρετήσουμε όλοι. Και η κυβέρνηση θα έχει και τη δόξα της επιτυχίας. Αν δεν πάει καλά θα εισπράξει, και είναι λογικό, το κόστος μιας αποτυχίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκούδης.

Και πρόσθεσε: «Αυτή την ώρα η συμπαράστασή μας πρέπει να είναι πέρα και έξω από λογικές παρατηρήσεις. Και εγώ, πρέπει να σας πω, προφανώς αν η τρόικα αντικατασταθεί με τον όρο θεσμικοί εμπειρογνώμονες απ’ ότι διάβασα θα είναι το ίδιο πράγμα. Ή επίσης αν το μνημόνιο δεν λέγεται μνημόνιο και λέγεται νέα συμφωνία ή κάπως αλλιώς. Αυτό σημαίνει να είσαι ειλικρινής όταν λες ότι: “ας πάτε να διεκδικήσετε αυτά που πρέπει και έχετε την ηθική μας συμπαράσταση, εφαρμόζοντας το σχέδιό σας”. Θα δούμε τα αποτελέσματα. Ελπίζω και εύχομαι να είναι θετικά. Εχω και εγώ τις αμφιβολίες μου όπως και όλοι μας».

Ενδιαφέροντα άρθρα

15.05.2022

Η αγωνία ΣΥΡΙΖΑ και ΠαΣοΚ-ΚΙΝΑΛ μετά τα πέναλτι, του Γ. Σιακαντάρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
20.04.2022

Την επόμενη φορά θα είναι αλλιώς και δεν είναι πλάκα, του Λ. Καστανά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
20.04.2022

Γαλλικές εκλογές: H καταστροφική προοπτική της Μαρίν Λεπέν, της Σ. Τριανταφύλλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK