Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ

Ηχητικά

Συζήτηση στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή "Μέχρι Τέλους" με τον δημοσιογράφο Γ. Πιέρρο, για την προσωπικότητα του Μ. Θεοδωράκη, την αγωνιστική του διαδρομή και το μουσικό του έργο.

Συνέντευξη στα Παραπολιτικά 90,1 fm και στην εκπομπή "Μέχρι Τέλους" με τους δημοσιογράφους Γιώργο Κουβαρά και Γιώργο Πιέρρο.

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ 100,3 fm και στην εκπομπή "Ημερολόγιο" με τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα.

Η Βουλή την οποία υπηρετήσατε τελείωσε, πάμε για εκλογές. Σε αυτές τις εκλογές δεν σας έχω ακούσει.

Δεν θα είμαι υποψήφιος. Το έχω πει, το έχω γράψει, το έχω ανακοινώσει. Δεν θα είμαι υποψήφιος. Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου από τότε που ήμουν παιδί να μην είμαι στις εκλογές με κάποια στόχευση. Γιατί και τώρα παρών θα είμαι, όπως είμαστε όλοι μας στην εκλογική διαδικασία, αλλά χωρίς κάποια στόχευση. Δεν θα είμαι υποψήφιος.

Συνέντευξη στο Πρώτο Πρόγραμμα, στην εκπομπή ''Ναι μεν, αλλά'' και  στη δημοσιογράφο Ε. Μπαλτατζή

Κύριε Λυκούδη καλημέρα. Γίνονται πράγματα και θαύματα. Πάμε λίγο να μας βοηθήσετε να αποκωδικοποιήσουμε αυτή τη στιγμή που βρισκόμαστε. Έχουμε και τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού, την είδατε, μόλις προχθές ο κ. Μητσοτάκης έδωσε τη δική του συνέντευξη, είχαμε και τη συνεδρίαση των οργάνων του ΚΙΝΑΛ, θέλω να πω, έχουμε «φρέσκα κουλούρια» στην πολιτική.

Εκτός από το ΚΙΝΑΛ, που τώρα είναι σε αναστάτωση, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας φαίνονται να διαχειρίζονται το αναμενόμενο. Ο κ. Μητσοτάκης, βέβαιος νικητής μεθαύριο, επιχειρεί να φτάσει στον στόχο του που είναι η αυτοδυναμία.

Συνέντευξη στην εκπομπή ''Ημερολόγιο'' με τον δημοσιογράφο Ν. Ηλιάδη

Συνέντευξη στον Αθήνα 9,84 fm και στη δημοσιογράφο Ν. Καραγιάννη

Λέω να μην μπούμε στoν κύκλο, αναλύοντας τα λάθη του Ποταμιού. Πώς βλέπετε εσείς την επόμενη μέρα. Εσείς συνεργάζεστε με το Ποτάμι, υπό την έννοια ότι ηγείστε μιας πολιτικής κίνησης, των ΜΕΤΑρρυθμιστών. Άρα η επόμενη μέρα;

Εγώ από την αρχή είχα μια πάρα πολύ καθαρή σχέση με το Ποτάμι. Ήμουν συνεργαζόμενος, με μια καλή συνεργασία, αλλά δεν εντάχθηκα ποτέ στις πολιτικές του λειτουργίες, άρα γιαυτό νομίζω ότι έχω και μια αντικειμενική ματιά. Συμφωνώ μαζί σας ότι αυτές τις ώρες, που είναι δύσκολες ώρες για το Ποτάμι, καλά είναι να μείνει κάποιος στο ποιοτικό αποτύπωμα που άφησε στην πολιτική ζωή και όχι στα λάθη του και εύχομαι να κρατήσει από αυτό το αποτύπωμα ό,τι μπορεί.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK