Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Ηχητικά

Συνέντευξη στα Παραπολιτικά 90,1 FM

Για την ψήφο μας στους Αντιπροέδρους

Νομίζω είναι υπερβολική, από κάθε άποψη, η αντίδραση που δημιουργήθηκε. Εγώ σέβομαι πάρα πολύ, τα επιχειρήματα και τις κριτικές που ασκήθηκαν σε βάρος αυτής της επιλογής που κάναμε, γιατί πολλές είναι και σοβαρές και προέρχονται από φίλους και συντρόφους μας. Δεν έχω επιφυλάξεις απέναντι στην κριτική, εκτός από τις ύβρεις βεβαίως.

Για την ψήφο μας στους Αντιπροέδρους

Νομίζω είναι υπερβολική, από κάθε άποψη, η αντίδραση που δημιουργήθηκε. Εγώ σέβομαι πάρα πολύ, τα επιχειρήματα και τις κριτικές που ασκήθηκαν σε βάρος αυτής της επιλογής που κάναμε, γιατί πολλές είναι και σοβαρές και προέρχονται από φίλους και συντρόφους μας. Δεν έχω επιφυλάξεις απέναντι στην κριτική, εκτός από τις ύβρεις βεβαίως. Μερικά πράγματα, έχουν εκτεθεί με σαφήνεια από τον Σ. Δανέλλη. Μέχρι σήμερα, εγώ δεν έχω απαντήσει, πρώτη φορά σε σας απαντώ σε αυτό το ερώτημα, έχω και αύριο μια συνέντευξη στην εφημερίδα «τα ΝΕΑ» συνολικότερη όπου αναφέρομαι και στο ζήτημα αυτό. Εμείς ψηφίσαμε σε αυτή την ψηφοφορία τυπικά και θεσμικά, όπως έχουμε κάνει σε όλες τις άλλες προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες για αντίστοιχα θέματα σε όλες τις συνόδους της Βουλής. Δηλαδή ψηφίσαμε, (με βάση τον κανονισμό της Βουλής), τους προτεινόμενους υποψήφιους από τα κόμματα που είχαν την ευθύνη να τους προτείνουν. Εάν είχε δοθεί άλλος γενικότερος πολιτικός χαρακτήρας σε αυτή την εκλογική διαδικασία να είστε βέβαιος, ότι η απάντησή μας και η ψήφος μας θα ήταν απολύτως αρνητική απέναντι στον Δ. Καμμένο και για λόγους πολιτικούς και για λόγους ιδεολογικούς και για λόγους πολιτικής αισθητικής. Δεν είχε τέτοια διάσταση η εκλογική διαδικασία. Παρά ταύτα, σας ξαναλέω αυτό που σας είπα στην αρχή ακούω καλοπροαίρετα και με σεβασμό κριτικές που ακούγονται, όπως «εν πάση περιπτώσει και δίκιο να έχεις Σπύρο, μερικές φορές πρέπει να υπερβαίνουμε τα θεσμικά και τα τυπικά. Πρέπει να τα σεβόμαστε αλλά να τα υπερβαίνουμε όταν έχουμε να κάνουμε με κραυγαλέες περιπτώσεις». Ακούω με πολύ σεβασμό αυτή την κριτική.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK