Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Ηχητικά

Ο νέος φορέας θα διαμορφώσει συμμαχίες μόνο μέσα στο πλαίσιο της πολιτικής του αυτονομίας

Συνέντευξη στο Ραδιόφωνο 24/7 88,6 FM και στους δημοσιογράφους Στ. Τζανάκη και Γ. Μελιγγώνη

Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναλαμβάνει συντονιστικό ρόλο στο Κίνημα Αλλαγής

Δεν έχω ιδέα, δεν έχω κάνει καμία συνεννόηση, καμία επαφή, είμαι μακριά από κάθε συζήτηση αυτό το διάστημα για τέτοια ζητήματα.

Για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Prorata

Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει “δυνητικό” διψήφιο ποσοστό στη δημοσκόπηση της ProRata. Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι έχει “δυνητική” πτώση.

Για τις ενέργειες της κ. Γεννήματα

Είναι το μόνο σήμερα νομιμοποιημένο πρόσωπο ως εκλεγμένη αρχηγός και οτιδήποτε έχει κατατεθεί δημοσίως από την ίδια, είναι αποφάσεις στη βάση αυτού του δικαιώματος που της έδωσε η κάλπη. Έχω απόψεις επ' αυτών αλλά πρέπει να αποφευχθούν τα πρώτα 24ωρα της συγκρότησης του νέου φορέα κριτικές σχετικά με τις αποφάσεις της κ. Γεννηματά. Αυτή την ώρα πρέπει να υπάρξει συσπείρωση.

Για την πρόταση του Θ. Θεοχαρόπουλου για ένα μεγάλο συνασπισμό κομμάτων

Είναι προς συζήτηση η διαδικασία και η στρατηγική του χώρου και πως από κει και πέρα, σε κλίμα πολιτικής αυτονομίας, πρέπει να δει ο συγκεκριμένος χώρος τις συμμαχίες του.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK