Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Ηχητικά

Θα κάνουμε υπεύθυνη και δημιουργική αντιπολίτευση

Συνέντευξη στον Αθήνα 9.84 και στη Νόνη Καραγιάννη

Στον «Αθήνα 9,84» μίλησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α’ Αθήνας με το Ποτάμι, Σπύρος Λυκούδης. Ο κ. Λυκούδης εξέφρασε την ανησυχία του καθώς όπως εξήγησε «η ομιλία του Πρωθυπουργού ήταν μια ομιλία με έντονα στοιχεία ρήξης. Είχε στοιχεία μιας πολύ σκληρής στάσης απέναντι στην άλλη πλευρά».

«Όλες οι πλευρές είπαμε πως στη φάση της διαπραγμάτευσης η κυβέρνηση έχει μαζί της όλον τον πολιτικό κόσμο. Όταν πάντως άκουσα τον υπουργό Οικονομικών να χρησιμοποιεί τον όρο ‘’ρήξη’’ ως διαπραγματευτικό όπλο, ανησύχησα», συμπλήρωσε ο βουλευτής, εκφράζοντας πάντως την πεποίθησή του, ότι θα επικρατήσει η διπλωματία.

Αναφορικά με το Ποτάμι, ο κ. Λυκούδης ανέφερε: «θα κάνουμε υπεύθυνη και δημιουργική αντιπολίτευση. Θα είμαστε κοντά στην κυβέρνηση σε ό,τι θεωρούμε πως είναι θετικό. Θα αρνούμαστε και θα κριτικάρουμε κάθε τι αρνητικό. Βασική κατεύθυνση τούτες τις ώρες είναι ‘’είμαστε μαζί σας στην Ευρώπη, υπό την προϋπόθεση ότι κάθε προσπάθεια που κάνετε δεν θα θίγει τη βασική θέση μας μέσα στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια’’»

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK