Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Βίντεο

Η κυβέρνηση που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία δεν μπορεί σήμερα να είναι τιμητής

Συνέντευξη στην Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΙ

- Οι ώρες είναι δύσκολες και πρέπει να είμαστε όλοι ψύχραιμοι. Η ψυχραιμία όμως πρέπει να επιδειχτεί κυρίως από την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία δεν μπορεί σήμερα να είναι τιμητής.

- Δεν μπορεί η Κυβέρνηση να βλέπει τις ουρές των απελπισμένων ανθρώπων στις τράπεζες και να λέει ότι αυτό που έχει σημασία είναι η τάξη που έχουν στην ουρά επειδή δεν χτυπάει ο ένας τον άλλον. Μην κοροϊδευόμαστε, δεν μπορούμε να λέμε ότι «μας κλείσανε οι άλλοι τις τράπεζες». Οι τράπεζες κλείσανε με κυβερνητική απόφαση. Διότι αν ήταν ανοιχτές μέσα σε μία ώρα δεν θα υπήρχε ούτε ένα ευρώ και δεν είναι δυνατόν να έχουμε την απαίτηση ενώ έχει λήξει το πρόγραμμα και ενώ έχουμε απαντήσει αρνητικά σε όλες τις προτάσεις προτάσεις που έγιναν από την άλλη πλευρά, να είναι ανοιχτή η ροή των χρημάτωντων δανειστών προς τις τράπεζές μας.

- Σχετικά με το δημοψήφισμα της Κυριακής. Υπάρχει μία πολιτική που δολοφόνησε τη χώρα. Αν έρθει και ένα όχι την Κυριακή, θα την ενταφιάσει. Το μόνο που μπορεί να υπάρξει ως ελπίδα είναι – αν γίνει το δημοψήφισμα την Κυριακή – ένα ηχηρό ναι που θα κρατήσει τη χώρα συνδεδεμένη ακόμα στοιχειωδώς με την Ευρώπη. Και είμαι βέβαιος για αυτό. Δε μπορεί να μην αντιδράσει με σοβαρότητα η ελληνική κοινωνία στο δράμα που ζει.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK