Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Βίντεο

Δημοψήφισμα της Κυριακής: Εντός ή εκτός Ευρώπης

Συνέντευξη στο Δελτίο Ειδήσεων στον Alpha

Σημεία από τη συνέντευξη στο Δελτίο Ειδήσεων στον Alpha

- Άκουσα πριν λίγο τον Πρωθυπουργό να λέει ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία περικοπή στις αμυντικές δαπάνες, ενώ ο ίδιος είχε υπογράψει πριν λίγες μέρες την πρόταση που συμπεριλάμβανε μεγάλο πακέτο περικοπών και στις αμυντικές δαπάνες. Είμαστε η χώρα των εκπλήξεων τελικά και ο κ. Τσίπρας είναι ο πρωταγωνιστής των εκπλήξεων: έχει πει τα πάντα!

- Το διακύβευμα του δημοψηφίσματος είναι ένα και μοναδικό: Εντός ή εκτός Ευρώπης.

- Όποιος διαφωνεί με την κυβέρνηση, δεν σημαίνει ότι είναι με την άλλη πλευρά. Αυτή η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει. Είμαι με την Ελλάδα και την Ευρώπη. Και την Ελλάδα την υπονομεύει η κυβέρνηση με την καταστροφική της πολιτική.

- Είμαι από αυτούς που έχουν δώσει πολλές και μεγάλες μάχες για να γίνεται σεβαστό το δικαίωμα οποιουδήποτε να πιστεύει και να λέει οτιδήποτε. Σέβομαι, λοιπόν, απολύτως όσους λένε ότι με το «όχι» θα έρθουν καλύτερες μέρες. Αλλά κάνουν λάθος! Και είναι κρίμα να γίνει το λάθος και να το συνειδητοποιήσουν μετά.

- Θα έπρεπε ο Πρωθυπουργός να αναζητά λύσεις με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και όχι στο κόμμα του. Ο γενναίος Πρωθυπουργός είναι παντός καιρού. Δηλαδή και στα δύσκολα και στα εύκολα. Όχι στα εύκολα είμαι εδώ, αλλά στα δύσκολα πετάω το μπαλάκι στον λαό.

- Ο κ. Βαρουφάκης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές των αδιεξόδων και καλό θα ήταν να είναι λίγο πιο σεμνός απέναντι στις ουρές των ταλαιπωρημένων γερόντων έξω από τις τράπεζες. Να τους σέβεται γιατί είναι ένας από αυτούς που τους οδήγησαν στις ουρές.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK