Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Βίντεο

Συνέντευξη στο Open TV

Σημεία συνέντευξης στο Open TV και στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος 7.00" με τους δημοσιογράφους Ιορδ. Χασαπόπουλο και Γ. Σαραντάκο.

Ο κ.Πρωθυπουργός εχθές, μακράν των μέχρι εκείνη την ώρα λεγομένων από τους στενούς του συνεργάτες περί κυβέρνησης μειοψηφίας, ανοχής κ.λ.π. είπε το αυτονόητο "αν δεν έχω πλειοψηφία, θα την αναζητήσω εκ νέου στη Βουλή και αν δεν τη βρω θα πάω σε εκλογές". Νομίζω βεβαίως, ότι παρά το ότι αυτή την δυνατότητα την έχει κοινοβουλευτικά ο πρωθυπουργός, ο καλύτερος δρόμος για να ξεπεραστεί η παρούσα κυβερνητική κρίση με τις πολιτικές της παρενέργειες, είναι η προσφυγή στις κάλπες.
Δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής πρόωρων εκλογών, αλλά ακόμα και αν είναι εφικτή μία νέα κυβερνητική πλειοψηφία θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα πολιτικής σταθερότητας στη χώρα.

Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης.

Θεωρώ την Συμφωνία θετική και έχω πει ότι είμαι θετικός απέναντι της αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία σε ποιο πολιτικό κλίμα έρχεται στη Βουλή.
Η άποψη μου για τη συμφωνία είναι θετική, η στάση μου όμως θα καθοριστεί με αποσαφηνισμένες τις πολιτικές εξελίξεις.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK