Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς

Ανακοίνωση των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς για τον ΔΟΛ



Η νέα διαπλοκή έκανε και πάλι την εμφάνιση της με την παράδοση του ιστορικού εκδοτικού συγκροτήματος του ΔΟΛ, φορέα πολιτικών, οικονομικών, ιδεολογικών και πνευματικών ιδεών της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράδοσης, στα χέρια της κομματικής νομενκλατούρας. Διερωτάται κανείς ποιος άραγε είναι αρμόδιος για τη ρύθμιση των χρεών των επιχειρήσεων. Οι δανειοδότες τραπεζικοί φορείς ή η κυβέρνηση;

Η σκέψη μας είναι κατ’ αρχάς κοντά στους δοκιμαζόμενους από καιρό δημοσιογράφους και εργαζόμενους στο ΔΟΛ αλλά και πρωταρχική μας υποχρέωση είναι η υπεράσπιση της ελεύθερης ενημέρωσης και της Δημοκρατίας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δημοσιογράφοι στον ΔΟΛ θα συνεχίσουν την παράδοση της ελευθεροτυπίας και δεν θα επιτρέψουν να χάσει μετά από 90 χρόνια η μεγάλη Δημοκρατική παράταξη, μια αστείρευτη πηγή στήριξης και καλλιέργειας των ιδεών της.


Για τους ΜΕΤΑρρυθμιστές της Αριστεράς

Σπύρος Λυκούδης

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK