Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς

Συνάντηση του Σπύρου Λυκούδη με τον Γιώργο Καμίνη

Συνάντηση του Σπύρου Λυκούδη με τον Γιώργο Καμίνη

Συναντήθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο της Αθήνας ο Δήμαρχος Γιώργος Καμίνης και ο επικεφαλής των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς Σπύρος Λυκούδης.

Στην συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα, συζητήθηκε το θέμα της συγκρότησης του νέου φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης. Εκτιμήθηκε ως σημαντική ενθάρρυνση για το εγχείρημα η αθρόα προσέλευση των δημοκρατικών πολιτών στις κάλπες την πρώτη Κυριακή και εκφράστηκε η ανάγκη να σφραγίσουν οι πολίτες με τη μαζική τους παρουσία και την δεύτερη Κυριακή στις κάλπες, τη νέα ελπιδοφόρα πορεία που ξεκινάει.

Ο Γ. Καμίνης και ο Σ. Λυκούδης συμφώνησαν ότι η συγκρότηση του νέου φορέα πρέπει να γίνει με προσεκτικά και σταθερά βήματα στην προοπτική διαμόρφωσης ενός νέου κόμματος στον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο με υπαρκτά και ελεύθερα ρεύματα ιδεών.

Συμφώνησαν επίσης στην πολιτική διαπίστωση ότι στον νέο φορέα είναι ανάγκη να εκφραστούν με την ζωντανή τους παρουσία οι αρχές και οι αξίες της σύγχρονης Ευρωπαϊκής και Μεταρρυθμιστικής Αριστεράς.

Τέλος εκφράστηκε η βεβαιότητα για την ενωτική συνέχεια των προσπαθειών, από όλους όσοι πιστεύουν στη μεγάλη δημοκρατική προοπτική που συνοδεύει το εγχείρημα.

 

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK