Άκουε πολλά, λάλει καίρια.

ΒΙΑΣ Ο ΠΡΙΗΝΕΥΣ
  • Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς

ΜΕΤΑ e-συζητάμε

Αγαπητοί φίλοι,

οι Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς συνεχίζοντας την προσπάθεια επικοινωνίας μαζί σας, δημοσιοποιώντας και συζητώντας τις απόψεις τους, σας καλούν να παρακολουθήσετε τη συνέχεια του διαδικτυακού κύκλου εκπομπών με τη 2η προσπάθειά μας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, 7 το απόγευμα, και θα διαρκέσει μία ώρα. Η συμμετοχή σας με τις απόψεις σας, και βεβαίως οι ερωτήσεις στις θέσεις μας για τις εξελίξεις και το μέλλον της Ευρώπης θεωρούμε ότι είναι ιδιαιτέρως χρήσιμες προσθέτοντας αξία στο πολύ κρίσιμο και επίκαιρο ζήτημα που αφορά όλους μας.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Σελίδα στο facebook ΜΕΤΑρρυθμιστές της Αριστεράς και θα αναμεταδοθεί από την ομάδα των ΜΕΤΑ καθώς και από τη σελίδα του Σπύρου Λυκούδη.

Ερωτήσεις μπορείτε να υποβάλετε από όλα τα παραπάνω μέσα μετάδοσης καθώς και από το twitter στους λογαριασμούς των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς  και του Σπύρου Λυκούδη.

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας εκφράζοντας τις απόψεις μας και ζητώντας την ενεργοποίηση και τη συμμετοχής σας.

#ΜΕΤΑ_e-sizitame #SpyrosLykoudis_e-sizitiseis

φωτο 2

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK